avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru cod Caen 7420
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru cod Caen 7420

Buna ziua!
As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in vedere ca societatea dispune doar de sediu social,fara alt punct de lucru.Daca da,care ar fi acestea si cum se obțin? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Xandor , utilizator 11:53, 25 Martie 2017
Acelasi lucru as dori sa-l stiu si pentru codul CAEN 5911Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune.Ce cod ar fi mai bun pentru activitati de filmare evenimente (nunti ,botezuri)?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitati fotografice + filmare nunti Loredana_84 Loredana_84 Ca si cod caen pentru activitati foto am regasit 7420 - Activitati fotografice. Insa pentru filmari la nunti + editare filmari si absolut tot ce tine de partea ... (vezi toată discuția)