avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatorie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatorie bloc

Buna ziua.Am si eu o intrebare:Se mai poate cumpara uscatoria unui bloc?Fratele meu a cumparat acum 2 ani o uscatorie de bloc.toti locatari au fost de acord si au semnat,dar problema este ca avocata lui ii tot spune ca nu i sa aprobat cumpararea uscatoriei pentru simplu fapt ca judecatorul ii tot spune ca trebuie sa fie cumparata prin asociatie de locatari.tin sa precizez ca la noi in oras nu mai sunt asociati de locatari.ce se poate face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:12, 25 Martie 2017
Avand in vedere aspectul esential ca uscatoria reprezinta si face parte din partea comuna din imobilul de locuit in comun,pentru eventuala tranzactionare respectiv schimbarea destinatiei spatiului ,este obligatoriu sa existe acordul notarial individual al tuturor proprietarilor care au dreptul sa utilizeze partea comuna de imobil cat si din partea persoanei juridice asociatie care detine obligatia sa administreze partea comuna de constructii si instalatii din imobilul de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui apartine de fapt un spatiu proprietate comuna la bloc? Marirom Marirom Uscatorul (spatiu proprietate comuna) folosit de proprietarii de pe o scara dintr-un bloc cu mai multe scari le apartine doar acestora sau tuturor ... (vezi toată discuția)
Intabulare uscatorie Roxana Hurduban Roxana Hurduban Se mai pot intabula uscatoriile ? Suntem interesati sa cumparam uscatoria, dar nu stim cum sa procedam. Unul din proprietarii blocului a suportat toate ... (vezi toată discuția)
Spatiu public ikoltac ikoltac Bună ziua, Asociația de proprietari are o nelămurire: scara interioară din imobil, respectiv scara exterioara de la scara blocului spre trotuar sunt ... (vezi toată discuția)