avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10

Buna ziua ,cum pot afla daca a fost depusa cerere pe legea 10 ,pt restituirea unui teren.,Si daca nu s-a depus ce acte sunt necesar pt intocmirea dosarului
Cel mai recent răspuns: fordfiesta , utilizator 21:04, 26 Martie 2017
Daca nu a fost depusa in termen notificarea prevazuta de legea 10 acum este tardiv,termenul a expirat de mai bine de15 ani.Notificarea tb adresata unitatii detinatoare a bunului ce se solicita in cazul in care acesta mai exista in natura sau in cazul in care se solicitau despagubiri catre alte instututii.Incercati sa cautati in actele familiei acte notificare,corespondenta ANRP,diverse institutii etc.Pt notificarile din Bucuresti se poate verifica pe site-ul pmb.ro .
Nu am nici o notificare ,doar stiu ca sora mea a depus cerere ,dar nu sunt in relatii bune cu ea .Intrebarea este pot sa depun o cerere prin care sa pot solicita ,daca a fost depusa cerere .Stiu ca termenul a fost prelungit pana pe 30 iunie ,pt depunerea cererilor pe legea 10 ,si unde pot adresa cererea la primaria de sector sau la Primaria Capitalei
Inteleg ca sunteti din Bucuresti,verificati pe site-ul indicat dupa numele partilor,nr notificare sau adresa imobilului revendicat.Confundati cu altceva tr prelungit pana pe 10 06 va asigur ca termul a expirat din 2002.Cerea depusa de sora dvs este posibil sa fie chiar notificarea de care v-am spus.Succes.
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2017
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pe siteul PMB apare doar un nr de dosar ,dar pot adresa PMB o adresa prin care sa pot solicita daca a fost depusa cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez lipsa nejustificata inaintare dosar catre anrp solutionare dispozitie despagubiri legea 10/2001 mateiconstandan mateiconstandan Care este procedura legala de urmat in situatia in care PMB a emis in anul 2005 o Dispozitie de acordare masuri reparatorii in baza Legii 10/2001 , dar, ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri cf.legii 10/2001 Mihai1001 Mihai1001 Buna ziua,as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat in cazul in care aproape 20 ani am asteptat ca statul sa-mi acorde despagubiri cf. legii 10/2001.exista ... (vezi toată discuția)
Notificare conf. legii10, si actiune de revendicare in instanta,proces civil.. AKM AKM Sunt propietarul unei case si teren, cumparate de la primarie in baza legii nr.85/1992.In anul 2001 asa zisii fosti propietari au revendicat casa si terenul in ... (vezi toată discuția)