avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa fac pentru a fi despagubit in cazul unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa fac pentru a fi despagubit in cazul unui furt?

Mentionez ca dosarul este deja pe rolul instantei judecatoriei sectorului 3 Bucuresti, pentru bunul sustras exista document doveditor de proprietate, m-am constituit parte civila in proces, judecatorul m-a intrebat si eventualele pretentii financiare pentru daune morale pe care le-am estimat si comunicat acestuia.
Intrebarea ar fi, pana la urmatoarea sedinta din 18 Aprilie, impreuna cu paratul care momentan este sub control judiciar si care a comunicat faptul ca va fi reprezentat de un avocat ales, eu ar trebui sa fac ceva procedural pentru a fi despagubit? Ar trebui sa achit pana atunci vreo taxa de timbru, etc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alin.zaharia , utilizator 14:29, 26 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt parte vătămată într-o înșelăciune.am plătit ... 1234doro 1234doro Bună ziua.Sunt parte vătămată într-o înșelăciune.Am plătit o sumă de bani unei presupuse firme pentru materiale de construcții care nu mi-au fost ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor poate interveni pe tot parcursul procesului penal? popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Împăcarea părților poate surveni în orice moment al procesului penal? Dupa împăcare partea vătămata mai poate proceda în vreun fel ... (vezi toată discuția)