avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Am făcut un contract se întreținere cu uzufruct viager cu un bătrân l-am îngrijit după 9luni acesta a decedat după decesul acestuia au apărut copii lui si m-au dat în judecată pentru rezilierea contractului menționez că casa si gradina erau toate pe el nu era căsătorit la momentul actual așa că avea cota de 1-1asupra imobilui
Cel mai recent răspuns: Ladunca , utilizator 00:03, 29 Martie 2017
Dacă ați respectat contractul puteți câștiga procesul.
Ce se invoca în acțiune?
Va trebui sa dovediti ca l-ati ingrijit pe batran, conform clauzelor din contract.
Puteti dovedi cu martori si inscrisuri.
Ca nu am avut grijă de persona respectivă dar cu acte si martori pot dovedi persoana respectivă care dorește sămi anuleze contractul nu a trecut nici măcar o dată pe acolo fiind plecată în altă țară revenind doar după decesul acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct - motiv anulare ContSters266112 ContSters266112 Buna ziua, Mama a primit de la bunica mea (mama ei - proprietar) prin act de vazare cumparare cu clauza de uzufruct acum cinci ani o casa. Nu este stipulata ... (vezi toată discuția)
Reziliere cvc cu uzufruct viager si clauza de intretinere liliana liliana In urma decesului sotului, se dezbate mostenirea la notarul public, cei trei copii majori renuntand la partea din mostenirea de pe urma tatalui in favoarea ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu clauza de intretinere cu problreme Vikos63 Vikos63 In 2002 am (cumparator) incheiat un contract de vanare -cumparare cu clauza de intretinere si drept de uzufruct viager cu persoana X. Mi-am stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)