avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Cît se poate lua din salar daca există o înființare de proprire pe salar?doar un sfert din salariu net sau se poate sa se ia mai mult?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:05, 4 Aprilie 2017
50% pentru 2 sau mai multe popriri.
Nu se ia 50% cum sustine Dl Dapix,Se ia 1,/3 din salariu adica ceva mai mult decat un sfert,vine 33% din venitul net .Daca aveti mai multe retineri se poate ajunge la jumate din venit.Cititi Cod proc civ Art 728 pct 1.,,deci retinerea poate fi de 1/3 din venit mai mult n au voie sa va retina.
Cod1958 ai citit ce am scris eu mai sus ? Sau te trezești vorbind ca să te afli în treabă ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)
Poprire: obligatie de intretinere smeagull smeagull Buna dimineata, Angajatorul a primit de la judecatorie o "ordonanta de infiintare a popririi conform art. 453 alin. 2 C. proc. civ." (ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)
Poprire Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, am o problema daca ma puteti ajuta, am o poprire pe la niste credite neachitate( sunt 3 credite luate de la aceeasi institutie) mi sa pus poprire pe ... (vezi toată discuția)