avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Buna ziua sunt o mama singura,am terminat indemnizația pentru bebe,si doresc sa stiu daca nu am nici un venit după ce copilul a făcut 2 ani de curând mai pot opta pentru un alt ajutor social ca mama singura? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CARMEN-ABBY , utilizator 14:24, 29 Martie 2017
Vreau sa stiu asta in cazul in care nu muncesc ,pt ca momentan nu am cu,cine lăsa copilul sta cu mine? Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru mama care isi creste singura copilul in varsta de 2 anisori martinolivia1984 martinolivia1984 Buna ziua, As avea rugamintea de a ma ajuta si informa in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ajutor financiar( stat, institutie, organizatie care se ... (vezi toată discuția)
Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)