avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere cu permis suspendat

Salut , am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins, zero alcool . Acum am dosar penal. Mentionez ca sunt profesionist ABCE si sunt la prima abatare. Intrebarea mea: ce pedeapsa voi primi , daca pot scapa fara anulare si ce trebuie sa fac
Aveti sanse sa scapati de anularea permisului si de condamnare dar trebuie sa va aparati cat se poate de bine.
Salut , am si eu o intrebare , au anulat permisul pentru tine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! anul trecut un prieten a fost prins baut la volan ... Florea Catalina Florea Catalina Buna ziua! Anul trecut un prieten a fost prins baut la volan cu 1.32 in aerul expirat si inca nu ii s-a judecat procesul. Anul acesta s-a urcat la volan sa ... (vezi toată discuția)