avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna seara! Asociatia noastra de proprietari se confrunta cu o situatie la care nu gasim rezolvarea. O familie din blocul nostru, care a cumparat apartamentul prin credit la banca, nu a mai putut plati ratele la banca si totodata nici intretinerea. Au spus ca urmeaza ca banca sa le ia apartamentul, la bloc sa strans o datorie de 48 mil. vechi iar ei s-au mutat. Cert este ca Asociatia i-a dat in judecata, a castigat procesul iar ei urmau sa ne plateasca datoria. S-au mutat, pana in prezent casa este tot a lor, nu a luat-o banca, datoria nu ne-au platit-o, am apelat la executor care, dupa foarte mult timp ne-a spus ca salariul doamnei este grevat de doua datorii iar pe sot nu il poate gasi la ANAF, caci nu apare cu venituri. Noi stim cu siguranta ca domnul lucreaza in cadrul Politiei si nu intelegem de ce nu apare cu venituri la ANAF. Este posibil ca cei care lucreaza in Politie sa nu apara inregistrati? Este aberant! Are cineva un sfat pentru noi despre ce am putea face in situatia data? Executorul ne-a mai comunicat ca datoria fiind sub 100 mil. vechi nu se poate pune problema sechestrului pe apartament iar bunurile din casa nu mai sunt. Vreo idee? Un sfat? Multumim
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 22:29, 28 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumim mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecată asociatia sau vechiul propietar? MF30 MF30 Buna ziua! Doresc sa vad daca pot fi lamurita cu privire la urmatoarea situatie? In 2015 m-am mutat intr-un apartament de 2 camera din Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Apartament adjudecat cu datorii ADYssa ADYssa Buna ziua, Va rog frumos, daca se poate, sa imi spuneti o parere despre urmatorul caz: am cumparat un apartament scos la licitatie (in publicatia de vanzare ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit - mediere cu asociatia dtztz dtztz Buna ziua! Am achizitionat un ap scos la licitatie si am si intrat in posesie. Am dus la Asociatia de Proprietari, actul de proprietate (Actul de ... (vezi toată discuția)