avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean congolez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean congolez

Buna ziua, care Este procedura care trebuie urmata pt casatoria cu un cetatean congolez, ce documente sunt necesare pt casatorie si pentru intrarea lui pe teritoriul Romaniei, (locuim impreuna in Germania dar vrem sa ne casatorim in Romania)?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: B.Cosmin , utilizator 04:57, 28 Martie 2017
Suni la ambasada de care apartine el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean strain in germania camielena camielena eu sunt cetaceanca romanca locuesc in germania si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean din marroc\musulman\ ce acte necesare avem nevoie si unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman casatorit cu cetatean strain-mutare in romania Oanaema Oanaema Buna seara, Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a ma muta in Romania impreuna cu sotul si fetita mea.Momentan locuim in Doha,Qatar, el este ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)