avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autoturism

Am achizitionat un autoturism in perioada divortului,noi fiind despartiti in fapt.Va intreb daca acest bun achizitionat de mine cu bani imprumutati din banca se considera bun comun si implicit, partajabil?
Atata timp cat nu exista inca o sentinta definitiva de divort / partaj autoturismul este prezumat bun comun si urmeaza a fi supus partajarii. Asta nu inseamna ca nu puteti face dovada ca ati platit / veti plati singur ratele creditului, putand solicita astfel bunul in totalitate. Puteti ajunge si la o intelegere cu "sotia" in acest sens!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit si divort recs recs sunt casatorit de 15 ani si in urma mai multor neintelegeri am ajuns in prag de divort. Momentan locuim despartiti As vrea sa scot un credit pentru nevoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristhina Cristhina Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj SofianZanfir SofianZanfir Buna ziua, Din pacate trebuie sa trec printr-un proces de divort cu partaj al bunurilor comune dobandite in timpul casniciei, principala mea problema ... (vezi toată discuția)