avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator

Care este procedura pentru schimbare administratorului unei societati si cat dureaza ?
1. Intocmire hotarare Aga de numire a administratorului
2. Declaratie notariala a noului administrator.
3. Specimen de semnatura a noului administrator la notar
4. Depunere mentiune la ONRC impreuna cu Hotararea Aga si Actul constituitv actualizat (termen 3 zile lucratoare).
Se schimba actul constitutiv, se redacteaza hotarare ad.gen. declaratie administrator, cazier adm. specimen semnatura se depun la registru, durata 4-5 zile. Apelati la un avocat pentru redactare ,atestare acte si depunere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)