lucrat dispare.
Sa inteleg ca daca am incadrat un salariat cu 4 ore trebuie sa ii acord dreptul la 24 zile Co asa cum beneficiaza si un salariat incadrat cu 8ore/zi?
1. Un salariat cu CIM cu 4 ore pe zi beneficiaza de acelasi numar de zile de CO ca un salariat cu CIM cu 8 ore pe zi.
2. Este si logic sa fie asa: cat este in CO, 4 ore este in CO, 4 ore in timpul sau liber, asa cum la servicu 4 ore munceste pentru angajator si 4 ore este in timpul sau liber.
am inteles ideaa, multumesc mult pt lamuriri, as mai avea o intrebare, pt salariatii care au timp partial si au beneficiat de CO proportional cu norma de lucru..cu ce data trebuie sa le modific durata CO?
Cum legea da voie sa se acorde pe doi ani CO neefectuat, cred ca si dvs. puteti sa acordati pe doi ani (2008, 2009) zilele de CO cuvenite si neefectuate de salariati.
Concediul de odihna
Am 2 probleme legate de acordarea concediului de odihna.
-Lg 53/2003 prevedea la art 140 alin 4 cum se stabileste CO pt salariatii cu CIM cu timp partial ex. ... (vezi toată discuția)
Calcul co
TEA
Salut,
Intrebarea mea este urmatoarea: daca s-au abrogat dispozitiile Codului Muncii privitor la calcularea nr de zile de CO proportional cu timpul efectiv ... (vezi toată discuția)