avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... indreptarea erorii materiale din stat de functii si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

indreptarea erorii materiale din stat de functii si organigrama

As dori sa stiu si eu cum se procedeaza in cazul cand este necesara indrepatarea erorii materiale din organigrama si statul de functii al unei comune in ceea ce priveste corectarea denumirii unui post de contractual (evident printr-o HCL)

Se cere aviz in acest caz de la A.N.F.P. ? Daca se poate sa imi dati si temeiul legal care se aplica in aceasta situatia v-as fi foarte recunoscator.
Poate are cineva hotarari de consiliu de indreptare erori din organigrama si S.F. semnate si stampilate, va rog sa trimiteti si mie pe mail-ul serviciuapasarichioi@yahoo.com.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2009
serviciuapasarichioi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 17:14, 16 Septembrie 2009
Fie ca e vorba despre o eroare materiala fie despre alte erori aceastea se corecteaza prin adoptarea unei hotarari rectificative al carei proiect se intocmeste la fel cu oricare altul, cu rezerva ca art. 1 va cuprinde dispozitii privind indreptarea erorii din Hotararea CL X din data de y.
Pentru ce sa cereti avizul ANFP, pentru a corecta o eroare? Nu este cazul.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul de evidenta si avizul anfp cristina 33 cristina 33 Am o mare problema.Astazi am avut sedinta de Consiliu Local si a fost aprobat statul de functii cu nr.minim pe SPCLEP,adica 4.Dupa indelungi discutii si ... (vezi toată discuția)
Greseala declaratia 300 (decont tva) analici analici Buna ziua Am depus declaratia 300(decontul de TVa) si la descarcarea recipisei mi-a dat o eroare ,am depistat de unde este eroarea (am gresit TVA-ul la o ... (vezi toată discuția)
Eroare la instanta de apel danazaharia31 danazaharia31 Buna ziua . Daca s-a produs o eroare materiala intr-o hotarare ramasa definitiva a Curtii de Apel, cum se poate indrepta? Mulțumesc (vezi toată discuția)