avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare, salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare, salariu

Buna ziua,

am urmatoarea situatie:
anul trecut am angajat cu contract individual de munca o persoana, care am aflat acum, ca era de fapt detasata la firma unde lucrez. Precizez ca nu mi s-a transmis acest lucru. Din contra, mi s-au dat toate detaliile angajarii, care sunt dezavantajoase fata de contractul unde are functia de baza (are salariul mai mic).
Ma puteti ajuta cu o idee cum sa remediez din urma situatia?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 30 Martie 2017
Se fac rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Revisal detasare carsim4 carsim4 Buna ziua, Cum repar greseala inregistrarii in Revisal (apare si in rev vechi) o persoana care este venita in firma prin conventie de detasare si care este ... (vezi toată discuția)