avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Enel

Mama mea a decedat de curind. Dinsa avea un contract cu Enel. Eu, fiul dinsei locuind in Africa de Sud am probleme serioase in rezilierea contractului. Am trimis la Enel copie dupa certificatul de deces al mamei insa ei vor copie dupa actul meu de identitate (Sud African) si o dovada a dreptului de loc (nu stiu ce inseamna). Cum sa rezolv aceasta problema. Apartamentul mamei nu este inca in numele meu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mrpatras , utilizator 14:03, 28 Martie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie să trimiteți o cerere de reziliere a contractului cu enel insotita de certificatul de deces si copia actului dvs de identitate (pasaport, carte de resedinta, ci)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcrierea certificatului de casatorie incheiat in africa de sud Mihaelamexi7 Mihaelamexi7 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu informatii referitor la procedura de transcriere in Romania a documentului de casatorie incheiat in Africa de Sud (a ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui Dorina Ionescu Dorina Ionescu In 1951 mi s-a eliberat un certificat de nastere gresit pe numele de \"Stan Dorina\". Dupa casatorie numele s-a schimbat in \"Ionescu Dorina\". Uletrior in ... (vezi toată discuția)
Parinti necasatoriti, resedinte diferite Andra Curty Andra Curty Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: sunt dublu cetatean (roman / britanic), fiicele mele in varsta de 3 ani sunt cetateni ... (vezi toată discuția)