avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oprire taxe si impozite la salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oprire taxe si impozite la salariu

Ma poate obliga compania la care lucrez sa semnez un act aditional la contract in care sa imi dau acordul sa imi opreasca 52% din salariul meu reprezentand atat taxele care trebuie platite de catre companie cat si cele care trebuiesc platite pt salariat.
Va multumesc, astept un raspuns cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 28 Martie 2017
Nu va poate obliga angajatorul sa semnati asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in urma acceptării unei oferte in intern? AmaliaGl AmaliaGl Am si eu o situație mai aparte, la care mi-aș dori tare mult să îmi oferiți un răspuns cât mai rapid posibil. Am aplicat pt o altă poziție în ... (vezi toată discuția)
Act aditional de training djtrex djtrex Salut! Am o mare problema. In data de 15 septembrie am fost angajat la o fabrica pe un contract de 3 luni (contract de training). La semnarea contractului eu ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu: act aditional gresit IuliaCL IuliaCL Buna ziua! Din pacate, in cadrul companiei in care lucrez intampinam urmatoarea situatie: un angajat al companiei a semnat si primit un exemplar al unui act ... (vezi toată discuția)