avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari

Buna ziua,
Suntem interesati de obligatiile cenzorului-persoana juridica care ar trebui asumate printr-un contract de prestari servicii, in lumina legislatiei actuale.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:14, 29 Martie 2017
obligatiile unui cenzor sunt precizate in legea 230/2007

Pe langa sfatul de mai sus, cautati pe NET o fisa a postului pentru un cenzor extern - trebuie sa gasiti. Poate chiar cenzorul dvs. va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor neautorizat tomasso tomasso Pe parcursul a mai bine 3 ani in asociatia de proprietari a incheiat un contract civil de prestari servicii cu o persoana nemembra a asociatiei pentru ... (vezi toată discuția)
Semnarea conventiei civile de alte persoana decat prestatorul busanicoleta busanicoleta Am o conventie civila si cand s-au facut actele nu am ajuns la timp sa o semnez si s-a gandit beneficiarul sa o semneze in locul meu (eu aveam rolul de ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociaþii de proprietari arondoru arondoru Dacă cenzorul asociaţiei de proprietari nu face parte din asociaţia respectiva ce forma de contract trebuie sa întocmeasca asociaţia pentru serviciile de ... (vezi toată discuția)