avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate

buna ziua sunt asistent personal ptr mama mea in varsta de 78 ani fara contract de munca din anul 2016 ,mai si acum sunt insarcinata .intrebarea este daca pot lua indemnizatie de crestere a copilului ?:O
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:40, 28 Martie 2017
Care este data nasterii copilului si ce statut ati avut in ultimi doi ani anteriori acestei date ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Elenacleo4 Elenacleo4 Buna ziua .Sunt asistent personal fara contract de munca ptr mama mea din mai 2016 si acum sunt insarcinata .pot beneficia de indemnizatie crester e ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului dupa demisie laurelu100 laurelu100 Buna ziua! Suntem o familie cu un [b]copil de 2 ani si o luna cu certificat de handicap gradul grav[/b]. Eu m-am intors la munca inca decand avea baietelul 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ioana bt ioana bt Buna ziua, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : Am fost in concediu de cresterea a copilului din 2013 pana in 2017 ( pentru 2 copii - 2 ani ... (vezi toată discuția)