avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... minora a vandut apartamentul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

minora a vandut apartamentul

o minora a vandut apartamentul. Era casatorita,sotul era plecat peste hotare. Parintii sotului nu sunt de acord cu decizia minorei ,deoarece ea a luat toti banii ei. Parintii sotului (si el)doresc sa primeasca si ei ceva din venitul pe baza vanzarii apartamentului,deoarece au pus si ei bani la cumpararea acestuia. Insa apartamentul era scris pe minora.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:43, 17 Septembrie 2009
buna ziua!
1. femeia minora prin acsatorie capata capacitate deplina de exercitiu.
2. apartamentul era bun comun al sotilor? sau doar bunul minorei?
in cazul in care ap era bun comun minora a prezentat cu siguranata la BNP unde s-a perfectat vanzarea o procura din partea sotului.
Dati-ne mai multe detalii.
Cand a fost achizitionat apartamentul, minora era casatorita legal ?
Puteti face dovada ca parintii sotului au participat cu bani la achizitionarea apartamentului ?
In momentul de fata, cei doi mai sunt casatoriti ?
Da,sunt casatoriti,au copil. Minora a vandut apartamentul , deoarece sotul avea datorii si era nevoita sa-l vanda . Insa sotul nu poate veni in tara si parintii pe baza venitului doresc sa-l ajute sa vina in tara . Minora nu este de acord sa imparta banii ramasi cu sotul . Poate parintii sotului sa dobindeasca macar ceva din venit?
A-ti fost rugat sa furnizati mai multe amanunte pentru a primi raspunsuri corecte , de ce nu faceti acest lucru ? #-o Parintii sotului nu 'poate' sa dobandeasca ceva din venit.
...minorii fac lucruri traznite...

Alte discuții în legătură

Partaj imobil  elena Dragomir elena Dragomir Am primit bani de la mama din vanzarea unui imobil si am cumparat un alt apartament. Eram casatorita. Acum doresc sa il vand dar trebuie sa fac partajul. ... (vezi toată discuția)
Bun propriu, sau nu danageo danageo Buna ziua! Impreuna cu sotul meu am achizionat un apartament. In actul de vanzare-cumparare este precizat faptul ca banii sunt donatie de parintii mei mie, ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat ca bun proriu in timpul casatoriei stefi_gv stefi_gv in anul 2001 am cumparat cu sotul meu un apartament la pretul de 75 mil. am dat 30 mil avans deoarece ap era ipotecat in decurs de cca 3 ani am folosit ... (vezi toată discuția)