Buna ziua,
Actualul angajator nu imi semneaza demisia si ma obliga sa stau in preaviz 21 de zile.
Am semnat deja contractul cu noul angajator si ar trebui sa incep in doua saptamani.
Daca lipsesc nemotivat si se incheie contractul din oficiu, apare acest lucru in dosarul de la ITM?
Buna ziua
Apare, normal dar nu va mai fi o demisie ci va apare desfacere contract de munca pentru abateri grave.
Discutati cu noul angajator aceasta situatie.
Sa apara cum ca eu, ca angajat, am avut abateri disciplinare si din cauza a asta a fost incheiat. Lucru care ar fi o bila neagra pentru alti viitori angajatori. Este posbil acest lucru?
1. Incepand cu 01.01.2011 , nu se mai depun documente la ITM .. prin urmare, nu mai exista dosar al angajatorului la ITM.
2. In REVISAL nu are acces decat angajatorul si inspectorii ITM... alt angajator nu are acces la baza de date de la alte entitati angajatoare.
3. Noul angajator, daca doreste, poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.
Revisal
27cristian
Buna ziua,
Am citit despre REVISAL si as dori sa stiu cum functioneaza. La primul job al unui om, primul sau angajator infiinteaza dosarul personal al ... (vezi toată discuția)