avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declarare in Revisal - incetare sambata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declarare in Revisal - incetare sambata

buna ziua
Am un CIM care se incheie cu acodrul partilor, ultima zi lucrata vineri 31.03 , decizia de incetare incepand cu 01.04. Tinand cont ca 01.04 pica sambata , cand trebuie sa declar in revisal incetarea ? Vineri in ultima zi lucrata sau luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 29 Martie 2017
Legislatia muncii nu reglementeaza sintagma "ultima zi lucrata".

Transmiterea Revisal-ului se va efectua, in speta, fie vineri fie luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua, Va rog, ajutati-ma cu un raspuns: cim perioada determinata de trei luni , pe perioada cuprinsa intre data de 23.05.2014 – 23.08.2014 . In ... (vezi toată discuția)
Angajare incepand cu data de 01.01.2012 kittycriss kittycriss Buna. Am si eu o intrebare. Trebuie sa fac o angajare incepand cu data de 01.01.2012. revisalul trebuie sa-l transmit cu o zi inainte de inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)
Resurse umane androneoana androneoana Am un contract de munca pe perioada determinata 15.08.2015-30.04.2016 Ultima zi de lucru este 29.04.2016. Ii fac incetare pe 30.04.2016 chiar daca pica ... (vezi toată discuția)