avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume, schimbare pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume, schimbare pasaport

Bună ziua. Fratele meu se va căsători pe 6 mai, iar pe 8 mai va pleca împreună cu viitoarea soție în Germania. Având în vedere ca buletinul ei devine invalid o data cu schimbarea numelui, as dori sa va
întreb dacă poate circula momentan pe baza de pasaport , iar ulterior sa -și schimbe cartea de identitate! Va mulțumesc! !!!
Cel mai recent răspuns: JulyIulian , utilizator 18:36, 29 Martie 2017
Da, poate.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmează să avem cununia civilă într-o zi de sâmbătă, ... Alexandra Neamtu Alexandra Neamtu Buna ziua! Urmează să avem cununia civilă într-o zi de sâmbătă, iar în ziua următoare am vrea să plecăm cu avionul în Grecia. Există vreo ... (vezi toată discuția)
In cat timp se schimba numele dupa casatorie? mmana mmana Daca obtin o viza de munca de tip J1 pentru SUA pe pasaport si apoi intr-un timp scurt ma casatoresc, pot sa plec cu pasaportul cu acea viza fara sa imi schimb ... (vezi toată discuția)