avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... art. 103 - Legea 188/1999
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

art. 103 - Legea 188/1999

Buna seara,
Puteti sa-mi spuneti va rog la ce anume se refera art. 103 din legea 188/1999, " la modificarea, la suspendarea si la incetarea raportului de serviciu functionarul public are indatorirea sa predea lucrarile si bunurile care i-au fost incredintate in vederea exercitarii atributiilor de serviciu."
Adica daca un functionar public lucreaza in respectiva institutie de 5 ani si in tot acest timp i-au fost incredintate mii de lucrari, trebuie sa intocmeasca un proces verbal de predare primire in care sa le enumere pe toate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 29 Martie 2017
Este vorba doar despre lucrarile in curs de solutionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functii publice clim adriana elena clim adriana elena Buna ziua. Am fost functionar public pana in data de 10 noiembrie 2008, incadrarea a fost Consilier ClasaI grad Prinicpal Treapta 1 am fost numita in aceasta ... (vezi toată discuția)
Demisie funcționar public mihaidoremi mihaidoremi Sunt (încă) funcționar public. Am făcut cerere pentru încetarea relațiilor de serviciu prin acordul părților, iar rezoluția șefului a fost că nu e ... (vezi toată discuția)
Pensionare functionar public "cu probleme" Kyandra Kyandra Buna ziua, Ridic si eu problema urmatoare: daca unui functionar public i s-a inchis carnetul de munca in vederea pensionarii anticipate, a obtinut decizia ... (vezi toată discuția)