avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recalculare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recalculare salariu

buna ziua, m-am angajat ca si operator calculator la o sala de internet, functia fiind Operator Calculator si Retele.

In luna Octombrie 2016 am lucrat 200 de ore, 104 fiind de noapte.
Salariul brut il am 1250, eu am primit 1100.

In luna Noiembrie 2016 am lucrat 180 de ore, 104 fiind de noapte (am lucrat si pe data de 30 noiembrie) salarul brut acelasi, 1250, net 934.

cum se procedeaza pentru a primi restul de bani ? care este formularul in care aduc la cunostinta ca nu am primit banii pentru orele suplimentare si sporul de noapte, plus orele libere de la stat? cum calculez?
(din cate am inteles, cel mai sigur e cu ITM-ul, dar deocamdata vreau sa vad daca imi primesc restul de bani fara complicatii, daca e cazul voi face o sesizare)
din cate am inteles, va trebui sa calculez care sunt sumele restante si sa depun la contabilitate cererea (care nu stiu cum se face) cu sumele de bani restante, adica sa calculez...dar nu stiu cum si sa cer un numar de inregistrare a sesizarii.

pot sa fac asa? cum calculez? astea de fapt sunt intrebarile :D

Cel mai recent răspuns: ganadrian , utilizator 21:27, 29 Martie 2017
Aveti un pontaj semnat impreuna cu angajorul din care sa rezulte orele lucrate?
da, am un pontaj... dar se poate modifica dupa cum vrea inimioara oricui, in schimb, avem fise de tura.

mai aveam o intrebare dar am uitat sa o mentionez,
in contract scrie ca sunt operator calculator si telecomunicatii, dar pentru asta din cate stiu eu iti trebuie o diploma, eu nu am nimica la dosar...nici macar pe cea de 10 clase, sunt angajat ilegal ? (nici nu am 10 clase in foaia matricola) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se impoziteaza salariile la privat ?! ContSters312241 ContSters312241 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi explicati si mie de ce in fiecare luna pe fluturasul de salariu imi scrie Realizat 100%.....echivalent cu suma 1250 lei iar ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa iau net in mina salariu? ionel stavar ionel stavar Lucrez ca agent de paza la 1 depozit, cu program in ture de noapte 12 cu 36 ore,iar sambata 20 de ore si duminica 24 ore.,am contract individual de munca cu ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare poate fi facultativa in cazul anumitor societati? serban19 serban19 Buna ziua , As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii. Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca ... (vezi toată discuția)