avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu teren

Buna ziua,
Va scriu cu rugamintea de a ma indruma in clarificarea situatiei legale pe care o am.
Am dobandit un teren prin act de vanzare-cumparare in anul 1992. Vechiul proprietar nu si-a anulat titlul de proprietate, iar eu sunt in imposibilatea inregistrarii acestuia la primarie, intabularii, vanzarii etc.
Care sunt pasii legali ce trebuiesc urmati pentru a actiona si rezolva in instanta problema?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avocat_coltuc , utilizator 12:36, 30 Martie 2017
Este un singur pas: depunerea unei actiuni in instanta

Al vostru#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate - constructie fara autorizatie pe teren in propr. IonValentin IonValentin Am dobandit in 1990 casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp. Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o cladire ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare drept de proprietate teren dianazarnescu dianazarnescu Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie cu rugamintea de a ma indruma cum pot rezolva problema. Tatal meu are in titlul de proprietate 1200 mp de teren ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate aurorik aurorik buna ziua, parintii mei au cumparat in 1992 un teren dar nu s-au facut acte de vanzare-cumparare pentru ca nici vanzatorul nu vea acte.s-a facut doar o ... (vezi toată discuția)