avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotarare definitiva. Si acum ce fac?!
Discuție deschisă în Executare silită

Hotarare definitiva. Si acum ce fac?!

Buna ziua,
Sfaturile primite pe acest forum m-au ajutat foarte mult in demersul impotriva unei decizii de concediere abuzive in conditiile in care nu am putut angaja avocat, iar pentru aceasta va multumesc inca o data. Am trecut prin faza de fond si apoi de apel, am castigat si in apel si am in mana hotararea definitiva (sentinta) a Instantei prin care decizia de concediere a fost declarata nelegala si anulata. Ce fac mai departe? Prin hotararea data, Instanta a confimat faptul ca sunt indreptatita sa primesc drepturile cuvenite pe o anumita perioada de timp, insa ce trebuie sa fac pentru ca fostul angajator sa puna in aplicare prevederile sentintei? In mod cert, nu o va face din proprie initiativa :) Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AdaPale , utilizator 20:38, 30 Martie 2017
Puneti in executare hotararea prin executor
Multumesc!
In situatia in care nu se respecta hotararea judecatoreasaca de buna voie, este indicat sa va adresati unui executor judecatoresc!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare conelia anghel conelia anghel Am o sentinta civila definitiva si irevocabila printr-o decizie a Curtii de Apel, intr-un litigiu de munca. Una din dispozitii este [b]reintegrarea in functia ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii dupa concedierea abuziva SANTIER SANTIER Buna ziua! Sotia mea a castigat un process intentat angajatorului pentru concediere abuziva, si a castigat in instanta reincadrarea (la care a renuntat, ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca LOPY LOPY Daca dupa ce am castigat procesul la tribunal, partea adversa a facut recurs, dosarul ajungand la curtea de apel, i s-au respins doua cereri de suspendare a ... (vezi toată discuția)