buna seara! as avea o mare neclaritate...si poate ma puteti lamuri...
sunt angajata din 2001 ca asistent medical pe perioada nedeterminata, in 2009 mi s-a facut un act aditional in care se precizeaza urmatoarele...am sa redau exact continutul pt a nu crea confuzii..
"functia: profesor suplinitor pana pe 31.08.2009
salariul : 1200 RON"
acum am fost la ITM si mi s-a spus ca se poate intelege ca, de fapt actul aditional nu a fost intocmit corect, pt ca functia nu se poate da pe o perioada determinata si apoi sa revii la vechea functia nici macar in invatamant unde se fac detasari pe o perioada de timp....acum ce sa fac? sunt sau nu angajata? mentionez ca nu mi s-a adus la cunostinta ca mi s-a desfacut contractul de munca, dar nici nu mi se dau ore pentru noul an.Va impor sa ma ajutati...nici macar cel care a intocmit actul aditional nu a stiut ca s-ar putea intelege ca mi s-a modificat durata muncii.....nu stiu ce sa fac..merg sau nu la serviciu...sunt sau nu angajata? ce sanse am sa mi se corecteze neintelegerea din actul aditional...ma pot da afara?multumesc!
Angajatorul ar trebui sa emita acum un alt act aditional, in care sa va scrie functia veche, durata nedeterminata si salariul respectiv. Poate sa il inregistreze fara probleme cu data de 01.09
Perioada de proba
ginnyy
Unui salariat i s-a oferit interimar, de proba, (maxim 90 zile) o functie superioara celei pe care o detinea.
Trebuie sa fac aditional in care se stabileste ... (vezi toată discuția)