avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare fără acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare fără acte

Buna ziua,am cumpărat un sprinter din Anglia acum 7 luni si inca nu au ajuns actele (cartea mașinii).Cum as putea sa o inmatriculez in situația asta ce ar trebui să fac.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Andreia Simina , utilizator 19:27, 31 Martie 2017
Pentru analiza si eventual raspuns,este necesar sa comunicati minimum de date relevante
Daca ati achizitionat in urma cu 7 luni vehiculul,care este motivul pentru care nu ati intrat in posesia tuturor documentelor acestuia ?
Discutati cu vanzatorul finalizarea procedurii de tranzactionare vehicul
Atentie sporita asupra termenului de finalizare procedura de inmatriculare auto care este de 30 de zile de la achizitia acestuia
Neincadrarea in termenul prevazut pentru inmatriculare auto,atrage amenda
Noi am achiziționat masina si am lăsat actele care erau pe numele vechiului proprietar la Dvla in Londra pt a le trece pe numele nostru si a le trimite prin posta in România.Au trecut 7 luni iar ele nu au ajuns in România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit log book v5c de 4 luni. floridan77 floridan77 Am primit scrisoare se la compania de asigurare Huges ca in 7 zile nu trimit V5C imi inchid asigurarea. Cred ca proprietarul de la care am cumparat a ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara contract de vanzare aares13 aares13 Buna ziua, Am efectuat vanzarea unui autoturism prin intermediul unui prieten, care nu a luat de la cumparator nici o data de contact (nume, adresa, nr. ... (vezi toată discuția)
Auto stoica87 stoica87 am achizitionat o masina dacia logan din anul 2008 si trebuie sa imi scoata certificatul fiscal! ce se intampla daca nu pot ajunge la timp sa o imatriculez,am ... (vezi toată discuția)