avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Va prezint urmatoarea situatie:
O angajata a intrat in concediul postnatal si a ales sa stea 2 ani acasa, in aceasta perioada a ramas din nou insarcinata, de aceasta data a ales sa stea acasa un an, totalizind astfel doi ani si opt luni.
Dupa aceasta perioada legea prevede sa i se pastreze locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 31 Martie 2017
Legea nu interzice desfiintarea postului , dar interzice concedierea salariatei pe o perioda de 6 luni de la data revenirii din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a te reangaja dupa concediul de ingrijire copil 2 ani IULIA I IULIA I Buna ziua, am si eu o nelamurire. E obligat patronul sa te primeasca la servici dupa efectuarea concediului de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, conform ... (vezi toată discuția)
Intrebare a unei colege- eu spun ca da Maran Corina Maran Corina Se poate desfiinta un post imediat dupa ridicare suspendare cim pt concediu ingrijire copil , cu preaviz de 20 zile? ( invoc aici art.65 lit.1, art.75 si oug ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post pe perioada ccc alinacri alinacri Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu reintoarcerea in cadrul firmei dupa efectuarea a 10 luni de CCC. Copilul meu are 10 luni si ... (vezi toată discuția)