avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini fara igiena mutati ilegal in cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini fara igiena mutati ilegal in cladire

Buna seara! As vrea sa ma interesez ce pot face ca sa rezolv o problema. Langa casa noastra se afla cladirea fostei Directii al protectiei plantelor, unde s-a mutat illegal o familie. Fapt, ce nu m-ar deranja, dar de fiecare data vin tot mai multi. La momentul de fata sunt 3 familii. Problema este ca au adus si un caine cu ei-acum s-au inmultit si sunt deja 5, - toti pe strada desigur nevaccinati,netratati.. In cladirea respectiva nu exista apa potabila,gaz sau electricitate. Problema cea mai mare insa este ca nu au nici un wc macar. Isi fac treaba unde apuca prin curte. Gunoiul imprastie peste tot prin curte. Au aparut sobolanii,mustele... de abia putem sa ne folosim curtea noastra din cauza mirosului patrunzator. Avem copii si ne este teama si din cauza infectiilor ce pot aparea.. Am depus o plangere la primaria orasului, nu s-a intamplat nimic, n-am primit nici macar un raspuns in scris macar.
Ajutati-ma va rog ce pot face ca sa rezolv problema. Ori sa le puna afara din cladire-oricum s-au mutat aici illegal, ori sa faca curat in jurul casei. Doar nu suntem in evul mediu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 1 Aprilie 2017
Sesizati oficial politia responsabila,autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animalele fara stapan _simo_ _simo_ Buna ziua, Sunt o iubitoare de animale,drept urmare detin un catel cu carnet de sanatate ,vaccinat cu toate cele cel ingrijesc in apartamentul meu. si ... (vezi toată discuția)
Ghene de gunoi Elena Pro Elena Pro Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub ... (vezi toată discuția)
Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras cocafin cocafin Buna ziua.Sunt nou pe aici, sper ca procedez bine.M-am mutat de curand la casa,si se pare ca placerea de a locui la casa a devenit un cosmar, deoarece: am un ... (vezi toată discuția)