avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal urmat de concediu de odihna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal urmat de concediu de odihna

Pot sa imi iau zilele de concediu de odihna ramase din anul trecut dupa cele 120 de zile de risc maternal si pe urma prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 1 Aprilie 2017
Da, puteti sa beneficiati de CO inainte de a intra in concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Co odihna ramas inainte de concediu crestere copil Moro2017 Moro2017 Buna ziua. In momentul de fata, sunt in risc maternal, urmand sa intru in prenatal in luna septembrie. Inainte de a intra in risc, aveam 37 de zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)