avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte de identitate expirate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte de identitate expirate

Buna ziua ,am si eu o problema sunt la Paris si am buletinul si pasaportul expirat.as dori sa stiu daca pot sa-mi fac pasaportul la ambasada romaniei la Paris fara sa ma trimita in tara sa le fac passportul sau buletinul fiind expirate amandoua,si fiindca muncesc nu pot sa merg in tara sa le reinoiesc.am doar permisul in termen de valabilitate.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:34, 2 Aprilie 2017
Pentru a va face pasaportul aveti nevoie de cartea de identitate. Puteti sa solicitati un pasaport CRDS de la ambasada, daca nu mai locuiti in Romania. Daca totusi nu doriti pasaport CRDS, va trebui sa solicitati un titlu de calatorie pe baza caruia sa faceti o imputernicire cuiva din tara pentru a va solicita cartea de identitate(odata cu procura speciala veti trimite persoanei imputernicite si actul de identitate expirat, certif. de nastere, dovada adresei de domiciliu=actul pe casa, taxa 7 lei, dupa caz certif. de casatorie si certif. nastere copii pana in 14 ani, cartea de alegator), pe baza careia mai tarziu va veti solicita un pasaport.
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)