Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie care ma aflu.Sunt fata tatalui meu decedat acum sapte ani si vreau sa fac succesiunea.Am aflat ca a facut contract vanzare - cumparare unei persoane.Mama a divortat de el acum 40 ani in urma ,cu doi copii minori,fara sa primeasca pensie alimentara si fara sa semneze un contract de partaj.Mama traieste.Credeti ca am sanse sa obtin o cota parte din imobil?Multumesc.
Buna ziua.Mama a dat semnatura pentru achizitionarea apartamentului dar imediat,timp de una an a plecat din localitate cu doi copii minori si a urmat divortul.Nu a avut pretentie nici la partaj,tatal platind ratele la bloc dar neplatind pensie alimentara si niciodata nu s-a interesat de noi.In timpul vietii apartamentul a fost bun propriu platind impozite si taxe in nume propriu pana in in anul 2010 cand a decedat.Nu mai are alte bunuri in masa succesorala.In anul urmator decesului ,presupun ca printr-o procura notariala,imobilul a fost trecut pe numele altei persoane.Va intreb cu respect ,eu ca fiica,sa imi mai fac iluzii sa intru in posesie sau sa imi iau gandul?Multumesc.