avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dare in judecata functionar sau institutie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dare in judecata functionar sau institutie

Fiscul isi bate joc de mine de 6 ani pentru niste creante fictive.
Intrebare: pot da in judecata un functionar al statului in numa propriu, sau acestia se pot ascunde mereu in spatele institutiei?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:50, 5 Aprilie 2017
Dv singur ati dat raspunsul corect
Fiscul isi bate joc de mine de 6 ani pentru niste creante fictive.

Autoritatea va consemneaza sumele cu titlu de restanta nu angajatul..
Daca aveti probe rezonabile care sa dovedeasca ca sumele sunt netemeinic impuse,
contactati serviciul debite in urmarire,analizati dosarul si eventual formulati contestatie impotriva impunerilor.
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2017
ynocentta, utilizator
Multumesc pentru raspuns.
Am facut-o, au anulat de fiecare data executarea silita numai ca sa ma loveasca din nou cu somatie si titlu executoriu dupa un an pentru acelasi lucru.
Nu ii mai cred cand zic ca o rezolva si nu mai am speranta decat la instanta.
Daca detineti documente legale care demonstreaza netemeinicia si nelegalitatea sumelor impuse,depuneti oficial documentul la unitatea fiscala teritoriala,in vederea operarii in evidente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit local krista56 krista56 Buna seara. Am fost anul trecut in ianuarie la circa financiara si am intrebat cat am de platit impozit casa, masina si ce tot ce ar mai fi pe anul 2013. Mi ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta Tempo Tempo Buna ziua, Am castigat intr-un dosar privind o somatie de plata, am gasit un executor judecatoresc din localitatea firmei unde s-a judecat dosarul si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! pe 8.10 primesc in spv o scrisoare de informare (pe ... doragheta doragheta Buna seara! Pe 8.10 primesc in spv o Scrisoare de informare (pe CNP) cu,, facilitatile\'\' de anulare a 50%, cum ca am obligatii bugetare restante de 250 lei. ... (vezi toată discuția)