avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie - punct de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie - punct de pensie

Buna ziua,

Am lucrat in ultimii 2 ani pe un salariu de aproximativ 3500 de lei net, mi-am deschis o firma si doresc de la 1 mai sa parasesc locul de munca actual si sa ma axez pe firma. Momentan firma nu produce suficient incat sa imi acord 3500 lei net, astfel incat as putea sa imi acord minim pe economie in urmatorul an.

Din cate am inteles, daca scad de la 3500 la 1000 RON, imi diminuez foarte mult calculul pensiei, practic stric acea perioada in care am avut 3500 RON.

Cum este mai avantajos, sa nu imi ofer salariu deloc pe o perioada de 1 an sau sa imi ofer minimul pe economie?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2017
thebodo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 21:22, 3 Aprilie 2017
Mai bine treceti cu salariul minim pe economie decat fara venit.
Cel mai bine ar fi sa ramaneti unde sunteti si sa va ocupati si de firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare excursie cadou BODNARASN BODNARASN Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu privire la taxele (ale firmei si ale salariatului) pe care trebuie sa le platesc pentru un salariat care a castigat o ... (vezi toată discuția)
Salariul poate oscila? xdogcatalin xdogcatalin recent am aflat ca imi va scade salariul pt ca nu am atins target_ul,ideea e ca luam 1000 lei,si acum voi lua 500,ceea ce ma enervat foarte tare.nu sunt ... (vezi toată discuția)
Cat sa cer? negociere salariu: absolvent master in domeniu, un an experienta, domeniul: consultanta fonduri europene fergus fergus Buna ziua din nou. Imi poate spune cineva cam cat as putea cere pentru un post de Consultant fonduri europene la o firma privata avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)