avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Bună seara. Bunicul meu deține un apartament,eu și sora mea suntem singurele nepoate directe. Mă interesează,în caz de am vrea sa vindem apartamentul,după deces,ce trebuie făcut. Multumesc
Cel mai recent răspuns: irynush882006 , utilizator 18:41, 5 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu s.a făcut dezbatere după bunica. Dacă sora mea e plecata ar putea trimite o procura notariala ca cineva sa o reprezinte sau trebuie sa vina personal? Mulțumesc frumos pt raspunsuri
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineata. as avea o curiozitate. bunicii mei au decedat ... Diana Postolache Diana Postolache Bună dimineata. As avea o curiozitate. Bunicii mei au decedat unul anul trecut unul anul acesta. Singurii mostenitori sunt ru cu sora mea (tata, singurul lor ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme Catalin.Ionescu Catalin.Ionescu Buna ziua, Ma numesc Catalin si din 2011 ma confrunt cu o problema legata de o mostenire. In anul 2011 a murit fratele bunicului meu si de pe urma lui au ... (vezi toată discuția)
Succesiune deschisa de nepoata Andreea98 Andreea98 Buna seara, Doresc sa va prezint urmatoarea situatie: bunicii mei au decedat (bunicul in 1990 iar bunica in anul 2004), ei au un singur copil, adica pe tata ... (vezi toată discuția)