avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract vanzare cumparare auto, nume gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract vanzare cumparare auto, nume gresit

Buna seara, am cumparat o masina de la cineva si in momentul in care am primit acasa contractul de vanzare cumparare semnat de el la primarie am observat ca numele meu este scris gresit.In loc de Muscalu a fost scris Muscalau, este vreo problema la inmatriculare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:31, 4 Aprilie 2017
Atat timp cat CNP-ul dv este corect consemnat nu veti intampina probleme la inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in contract de vanzare beaugdanel beaugdanel buna seara! am cumparat astazi un teren, am facut contractul de vanzare cumparare la notariat, l-am citit, semnat, dar abia seara cand am ajuns acasa si l-am ... (vezi toată discuția)
Nume gresit pe talon si carte de identitate realista realista Buna ziua, am cumparat o masina din Germania. Cei de acolo au trecut numele meu gresit in talon si in cartea de identitate a masinii. Sunt inversate 2 litere ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare masina andreicristi andreicristi Buna ziua, daca vand o masina si cumparatorul mi-a facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte, e scris numele lui cnp , adresa etc, si al meu , ... (vezi toată discuția)