Dan U a scris:
forgotten_sunrise a scris:
gigelush a scris:
eu nu cred că s-a discutat azi, că ăia de la inm erau ocupaţi cu a doiua probă. deci am aşteptat degeaba...
eu nu cred ca se poate da un examen anul asta. in primul rand, astazi se poate decide cel mult sa se propuna modificarea legii prin care sa se permita organizarea examenului de cel putin 2 ori pe an. abia dupa ce s-ar vota in parlament modificarea legii, CSM ar putea decide data organizarii concursului cu cel putin 60 de zile inainte. asta ar insemna sa dam interviul de craciun si sa facem vizita medicala de revelion :D
Daca se decide modificarea legii in sensul organizarii examenului de 2 ori pe an,se poate modifica (reduce) si termenul de 60 de zile intre anuntarea organizarii examenului si data la care se va tine acesta
termenul de 60 de zile nu e stabilit neaparat pentru a ne da noua posibilitatea sa ne pregatim mai mult ci pt ca trebuie parcursa o procedura (depunerea dosarelor, verificarea lor, solutionarea contestatiilor, alocarea resurselor, etc. presupunand ca s-ar reduce, nu cred ca ar posibil un termen mai mic de 45 de zile. dar repet, deocamdata, potrivit legii, asa cum e ea, nu se poate decide organizarea unui nou examen anul asta. e necesar ca parlamentul sa modifice legea mai intai. iar acolo trebuie de asemenea parcursa o procedura. nu vad de ce s-ar grabi cineva sa organizeze examen anul asta si sa corecteze lucrari de sarbatori! mai bine ar organiza examenul la anul in ianuarie sau februarie, pt ca asta o pot face fara sa modifice legea iar apoi, pana in iunie cand se intra in vacanta parlamentara (si se publica anunutul pt august), au tot timpul sa modifice legea.