avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare clauza de abitatie din contractul de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare clauza de abitatie din contractul de vanzare -cumparare

Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea in anul 1998 am cumparat un imobil,am instituit fiicei un dr de abitatie pt o camera,in 2005 am vandut accest imobil nepoatei mele cu clauza de intretinere,iar accel drept de abitatie sa transmis in noul contract,nepoata acceptand accest fapt ,in prezent fiica mea ne creeaza destule probleme,astfel incat eu impreuna cu nepoata a trebuit sa ne mutam din imobil,pe fondul consumului de alcool devenea violenta,si de aici multe alte probleme,ce putem face in acceasta situatie?am cumparat o casa ,nepoata a investit foarte mult iar acum nu putem locui acolo,va rog ajutati-ne ,eu ca si vanzator as putea cere in instanta anularea accelui drept de abitatie? sau ce alte solutii exista ,? va multumesc pentru raspunsuri,multa sanatate
Cel mai recent răspuns: paula38 , utilizator 13:02, 4 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare-cumparare paula38 paula38 Am o mare problema ,va rog din suflet ajutati-ma,astfel in anul 1998 bunicii cumpara un imobil,merg insotiti la notariat de fiica lor ,acceasta prietena cu ... (vezi toată discuția)
Modificare clauzei din contract vanzare-cumparare paula38 paula38 Buna ziua ,va rog ajutati-ma cu un sfat,in urma cu 15 ani am cumparat un imobil,atunci pt o camera din imobil am instituit un drept de abitatie in favoarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,supun atentiei dvs un caz putin mai complicat si am ... paula38 paula38 Buna ziua ,supun atentiei dvs un caz putin mai complicat si am mare nevoie de sfaturi sau chiar un avocat care ma poate ajuta, situatia este urmatoarea,in ... (vezi toată discuția)