avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructia unei terase a unui bar langa parcarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructia unei terase a unui bar langa parcarea locatarilor

Buna ziua,
Acum trei ani, vis-a-vis de blocul în care locuiesc, lângă parcarea blocului, a fost construita o casa după retrocedare. Ulterior a fost deschisa o cafenea. Anul trecut și-au construit o terasa care este amplasata parțial și pe trotuar, blocând total accesul pietonal cu aceasta construcție din lemn.
Accesul pe terasa este făcut prin parcare, anulând doua locuri de parcare din totalul de 9 locuri conform planului de urbanism al primăriei. Proprietarii barului s-a impus cu forța și locatari blocului de vis-a-vis au renunțat sa mai folosească cele doua locuri libere pentru ca și-au găsit mașinile zgâriate.
Terasa are streașina pe bordura dintre trotuar și parcare.
Când am parcat mașina pe cele doua locuri libere am fost amenințat de către cei doi proprietari al barului și mașina mi-a fost zgâriata.
Barul și terasa au un program prelungit, peste ora 22:00 distanta intre blocul cu locatari și terasa este sub 20 m iar de la noi locatarii blocului, nimeni nu a cerut acordul locatarilor blocului pentru avizul de funcționare.
Pentru cele arătate mai sus va rugam sa ne spuneți ce pași avem de făcut pentru a anula avizul de funcționare a terasei deoarece nu ne putem odihni după ora 22:00, accesul pietonal și anularea accesului în bar și terasa prin parcarea blocului.
Va mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 00:21, 5 Aprilie 2017
Presedintele asociatiei de proprietari in calitatea sa de reprezentant al asociatiei cu tertii trebuie sa faca pasi pana la primarie unde sa depuna o sesizare cu privire la situatia existenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala intre constructii ContSters82010 ContSters82010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: Pe un teren, proprietate privata, s-a construit blocul in care stau, restul de teren existent a fost ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ElenaGe ElenaGe Buna ziua! Locuiesc in Iasi si ma confrunt bineinteles cu problema locurilor de parcare. Vis-a-vis de blocul meu si in imediata vecinatate a altui bloc ... (vezi toată discuția)