avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conducerea masinii de fima si deplasarea in delegatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conducerea masinii de fima si deplasarea in delegatii

De cateva zile angajatorul doreste sa ma dea afara dar neavand motiv real cauta tot felul de smecherii ca sa-mi dau eu demisia, de la semnarea de fise de evaluare intocmite in favoarea lui (in februarie imi spune ca primesc o prima pt ca am lucrat mai mult), la regulamente de ordine interioara care sa fie semnate cu data de anul trecut, la obligarea semnarii pt conducere de masina de firma, la obligarea la deplasari in delegatii, la semnarea de acte aditionale la contractul de munca pin care ma obliga la asa ceva plus la stabilire de norme etc. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, pt ca nu stiu ce sa fac. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: laritzu , utilizator 09:41, 5 Aprilie 2017
Probabil ca o sa va faca viata cat mai grea in fiecare zi la serviciu. Merita ? Parerea mea este ca mai bine intrati in preaviz si va cautati altundeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim c- conf. noului cod al muncii carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! A incheiat cineva un CIM dupa 1 mai ? Daca se poate am rugamintea sa-mi trimiteti si mie un CIM ca model. ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul colectiv de munca deea.shoph deea.shoph Buna ziua! Am primit faimosul act aditional cu ajustarile conf noului cod al muncii. Ca de obicei nu mai obligatii pentru angajat mentionate. 1.As dori sa ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de munca valcris valcris Buna dimineata, Este nevoie sa fac acte aditionale la contractele de munca deja incheiate, cu noile schimbari din Codul Muncii (de ex. perioada de preaviz ... (vezi toată discuția)