avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua,

Daca o salariata intra in concediu pentru crestere copil pana cand copilul implineste 1 an si apoi revine la munca, ce se va intampla cu concediul de o luna care ii revenea tatalui?
Mama va trebui sa revina cu o luna mai devreme la munca chiar daca ea sta decat pana la un an cu copilul ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 7 Aprilie 2017
Cel mai bine este sa intrebati fie la AJPIS, fie la ANPIS.

- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC si refuza sa intre in CCC , atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile, mama revenind la serviciu cu o luna de zile mai devreme.


- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC , atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal AlexaAlina AlexaAlina Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Nepoțica născută în data de 31.01.2019, fiica ca să ia stimulentul de inserție, în ce dată trebuie să se prezinte la muncă? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)