Buna ziua
Doresc sa fac o " plangere " unui complet de judecata din cadrul unui Tribunal pt ca a dat o rezolutie anormala .
Mai concret : in 2015 , luna mai , am depus la Judecatorie o cerere de recalculare a pensiei de intretinere , pt ca nu mai aveam nivelul salarului la momentul stabilirii pensiei de intretinere . Dupa un an si jumatate de .... gandire si verificari , mi-a fost respinsa cererea pe motiv ca este nefondata . Mentionez ca din mai 2015 pana in februarie 2016 am avut venituri mai mici , iar din februarie 2016 , nu am mai avut nici un venit ( pt ca am plecat din tara ) .. In anul 2016 , s-au facut verificari la ITM ca sa se observe daca am venituri , precum si la Primarie ca sa se " vada " daca am activitati aducatoare de venituri . Raspunsul a fost clar . Nu am venituri si nici un loc de munca . Totusi Judecatoria prin judecatorul X da sentinta ca este nefondata cererea mea si hotaraste ca trebuie sa ramana la fel pensia de intretinere ( pe motiv ca am plecat intr-o tara straina si am posibilitati financiare ca sa platesc marit ; nu s-a specificat ce venituri as avea in alta tara ) . Am facut apel , avand ca rezultat acelasi mod de gandire .
Imi este respins apelul ca nefondat . Este strigator la cer , ce gandire stramba pot avea anumiti judecatori . Se demonstreaza ca nu am venituri si totusi imi este respinsa cererea de recalculare a pensiei de intretinere .
Intrebarea mea este : Unde ma pot adresa pt a face o plangere impotriva acestor STRAMBI in gandire ?
Va multumesc .:sorry:
Cred ca vi s-a raspuns la intrebarea initiala: unde puteti face plangere.
Restul e doar dat cu parerea. De-aia va intrebam daca ati avut avocat care sa va poata explica daca aveti sau nu sanse cu acea plangere.
Spre ex desi nu aveti nici un venit, dvs tot datorati intretinere copiilor (ceea ce si faceti) deci nu veti obtine o hotarare judecatoreasca pentru a nu plati sau a plati mai putin decat minimul pe economie.
Sau daca aveati pensia stabilita procentual ... iarasi nu aveati ce modifica.
La fel, cata vreme puteti si platiti mai mult decat ar fi veniturile dvs nu este justificat argumentul ca nu puteti plati neavand venituri (pentru ca, faptic, puteti).
Nu s-au luat in seama veniturile teoretice.
Buna ziua . Nu am avut avocat . Cred ca totusi trebuie stabilita pensia in functie de venituri si nu pe o idee de genul : " lasa ca ai fost in strainatate si ai bani " . Trebuie ceva concret .
Pensie de intretinere
CarlaE
Am fost dat in judecata de catre fiul meu de 19 ani pentru pensie de intretinere, el fiind elev inca.
Cu data de 30 noiembrie 2016 am intrat in pensie.
In ... (vezi toată discuția)