avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit primarie

Doresc sa platescl impozitul datorat la Primarie de un prieten plecat din tara. Nu pot sa fac acest lucru pt. ca mi se cere CNP-ul persoanei respective, pe care nu-l am si nici nu pot lua legatura cu el. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:54, 6 Aprilie 2017
Daca nu gasiti pe la familia din tara lui o copie dupa buletin, puteti sa platiti si spunand la caserie numele si adresa proprietarului.
M-am prezentat la primaria sector 6 cu nume, pronume, adresa exacta (de pe o fact. de utilitati), dar s-a refuzat acceptarea platii fara CNP.
Atunci faceti rost de cnp-ul respectivului. Imposibil ca rudele din tara sa nu aiba un act in care sa fie trecut acest cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor. as dori sa ma lămuresc intr-o speță daca ... Bogda944 Bogda944 Salutare tuturor. As dori sa ma lămuresc intr-o speță daca ma puteti ajuta. In cursul zilei de azi am fost sa alimentez cu carburant la o benzinarie ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze - drum servitute si acord coproprietari ovidiubuzila ovidiubuzila Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren si casa in Sector 5, Bucuresti, teren care este deservit de un drum de servitute pe care sunt aproximativ 25 de ... (vezi toată discuția)