avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Datorii pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Datorii pensie alimentara

Buna seara,va scriam in luna martie in legatura cu faptul ca fostul sot datoreaza restante de bani pt pensia alimentara.Dosarul este deja la executor ,datorij care sau tot adunat.Nu au putut fii recuperati banii deoarece lucreaZa in strainatate si nu are bunuri pe numele lui in tara.Acum am aflat firma si tara unde lucreaza(Europa),poate executorul sa trimita direct la acel angajator datoria lui catre mine?sa i se faca poprire?sau care este procedura de recuperare daca am datele unde lucreaza.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: geoanna , utilizator 21:13, 13 Aprilie 2017
Nu nu ! Am depus la judecatoria unde s.a judecat dosarul (cu ajutorul unui avocat) cerere,am achitat taxa de timbru.Mi s.a cerut dovada ca debitorul locuieste in strainatate.Aici au intervenit cei de la Minister pentru ca stiam locul lui de munca +cnp+nume + plus alte informatii - au facut demersuri pentru a.i afla adresa.Fiind date cu caracter personal au trimis informatiile direct in dosarul de pensie de intretinere.Astazi am scos de la tradus hartogaraia trimisa de ei,pe22 dosarul pentru va fi in camera de consiliu si intr.un termen de 14 zile (din ce imi spune avocata) primesc titlul ex.european )
Ii stiti locul de munca ? Cercetati putin,poate are un cv online public pe internet sau gasiti alte indicii care va ajuta sa ii aflati angajatorul.Cat mai multe informatii sunt binevenite (numele lui,al parintilor,cnp...orice) .Asa am procedat eu si am trimis mail catre Min. Externe.Ei mai departe au trimis datele catre tara unde locuieste cu cererea de a ni se spune asresa lui.Au trimis adresa catre Min.Ext iar ei la randul lor in dosarul cu pensia de intretinere.Am cerut dosarul la studiu,am extras hartiile,le.am dat la tradus pentru a nu avea surprize si astept ziua se 22 cu mari emotii, camera de consiliu :) A durat ceva timp,aproape 5 luni pana sa primesc raspunsurile,dar a meritat asteptarea.
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere CatalinaHst CatalinaHst Buna seara! Locuiesc in Brasov, dar am fost casatorita din 1999 pana in 2003 cu un cetatean francez, cu care am un baiat de 17 ani. Casatoria si divortul au ... (vezi toată discuția)
Executare silita geoanna geoanna As dori sa apelez la un executor pentru neplata cheltuielilor de judecata intr.un proces de paternitate si neplata pensiei de intretinere pentru copil,dar cel ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere - plangere penala geoanna geoanna Buna ziua! Am depus o plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere - peste 2 luni se implinesc 2 ani.Tatal copilului nu este in tara,nu i.au gasit ... (vezi toată discuția)