avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator si majorare de capital.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator si majorare de capital.

Mi-as dori sa stiu ce pasi sunt de urmat pentru schimbarea administratorului-asociat unic cu un altul(aceeasi titulatura) si in acelasi timp o majorare de capital, de la 200 de lei(capitalul actual) la 10.000 de euro, spre exemplu, odata cu schimbarea mai sus mentionata.
De asemenea, firma are doar sediu social acum, infiintarea unui punct de lucru intr-un spatiu inchiriat, ce presupune?
Multumesc. Seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:12, 5 Aprilie 2017
de fapt asociatul unic 1 vinde firma asociatului unic 2. plus punct de lucru (cu autorizatiile necesare). e ceva de lucru. cel mai simplu e sa solicitati serviciile unui avocat sau consultant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social popad popad Buna ziua, V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea lumina in urmatoarea problema: in momentul de fata sediul social al firmei si punctul de lucru se afla la ... (vezi toată discuția)
Ajutor! suma ceruta pentru infiintarea unui srl ElliR ElliR Buna ziua, Am mers la o firma de consultanta pentru infiintarea unui Srl. Obiect de activitate comert cu amanuntul caen 4719. 2 asociati, 2 ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru EDY.MILAN EDY.MILAN AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)