Am urmatoarea problema si sper sa o pot prezenta cat mai corect posibil pt a primi un raspuns de la dumneavoastra : problema este constituita din 2 locuri de veci lasate mostenire de 2 surori catre un nepot (care este bunicul meu) si respectiv o nepoata ; unul din locurile de veci este deja in posesia nepoatei castigat prin ordin judecatoresc insa actele celui de-al doilea loc sunt tot la aceasta nepoata care doreste sa-l lase bunicului meu insa fara stirea acestuia (pt ca este alcoolic si-l poate vinde).
Acum, daca bunicul ar putea sa intre in posesia locului fara sa stie, ar mai fi o problema: actul de mostenire destinat lui este facut pe numele Guzun Iulita dar la vremea respectiva au existat 3 martori (in prezent decedati) care au dat declaratii (care se afla la Arhivele Romane) ca Guzun Iulita si Huzum Iulita sunt aceeasi persoana.
Intrebarile ar fi doua: 1. ar putea bunicul sa primeasca acest loc de veci fara stirea si acordul lui?
2. ar trebui scoase de la Arhivele Romane si acele 3 declaratii ale martorilor ?
1. Bunicul nu poate sa primesca fara stirea si acordul lui acest loc de veci - nepoata ii poate face acestuia act de vanzare-cumparare ( autentificat la notariat).
2. Scoateti neaparat si cele 2 adrese de la arhive ,pentru ca in situtatia vreunui litigiu sa dovediti cele afrmate de dvs. Puteti arata faptul ca bunicul se afla in incapacitatea de a semna vreun act.
Probleme succesorale
edinuta
Incerc sa fiu concis pt, o problema incalcita.
Eu sunt unicul mostenitor al mamei mele decedate acum 25 ani si al tatalui decedat acum 15 ani.
Din locul de ... (vezi toată discuția)