avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere strain pentru viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere strain pentru viteza

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 intrebari:
1. Daca lipsa semnaturii mele si a unui martor pe PV duce la anularea acestui PV?
2. Suspendarea primita este de 90 de zile. Va rog sa-mi spuneti daca pot cere reducerea perioadei la 30 de zile prin testarea 13/15 de legislatie, avand in vedere ca sunt cetatean roman stabilit in Austria de 26 de ani si detin un permis eliberat de Austria. Daca este posibil va rog sa-mi dati detalii cum sa procedez, unde trebuie sa ma prezint si cand pentru a depune o cerere de examinare tinand cont ca infractiunea s-a a avut loc in Focsani/Vrancea, eu am resedinta in Onesti/Bacau si sunt detasat cu firma din Austria in Ploiesti/Prahova. Infractiunea s-a produs pe 02.04.2017 si am primit dovada cu drept de condus pentru 15 zile.
Va multumesc anticipat.
O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:53, 6 Aprilie 2017
Daca nu veti pleca din RO in perioada de suspendare solicitati politiei care l-a retinut sa nu il trimita in A astfel incat sa va fie restituit aici.
In cazul in care plecati puteti solicita restituirea permisuluu cu cel mult o zi inaintea plecarii.
Politia nu restituie permise in baza declaratiilor notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dragi colegi, ma adresez si eu cu o intrebare legata ... AleeexDON AleeexDON Buna ziua! Dragi colegi, ma adresez si eu cu o intrebare legata de un proces verbal. Fiind grabit sa ajung si eu acasa fiindca urmatoarea zi mergeam la munca, ... (vezi toată discuția)
Motive nulitate proces verbal de contraventie cyan cyan In cazul in care in procesul verbal de constatare a contraventiei nu se intelege clar articolul din OUG 195 pentru care a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Am fost sancționat de un agent de circulație pentru o contravenție pe care n-a constatat-o el. am vreo șansă să obțin reducerea suspendării permisului sau anularea pv? romicatila romicatila Buna ziua, am primit o amenda de ciruclatie pe A1 la km 12 pentru viteza de 132 km/ora. Agentul care m-a oprit a spus ca zona era restrictionata cu 80km/ora, ... (vezi toată discuția)