avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tarif avocat drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tarif avocat drept penal

Buna ziua!V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea spune care este tariful unui avocat de drept penal pentru un proces de vatamare corporala.Mentionez ca sunt parte vatamata pentru Fond - plangere penala directa - simpla si am nevoie de avocat.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 01:24, 12 Ianuarie 2007
toata lumea sfasie....:D

pai depinde de cat de mult se repecta avocatul. Ca si parte vatamata in procesulde fond .. cred ca pe la 5-6 milioane. Dar repet .. depinde de avocat. Cam atat a dat o ruda de-a mea ... anul trecut parca .. intr-un proces asemanator
Onorariile sunt negociabile.
Si de obicei confidentiale, nu se posteaza pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat rafael_luka rafael_luka buna ziua, am si eu o intrebare pentru ca etse prima oara cand am nevoie de un avocat intr-un proces civil; sa ma reprezinte ce taxe trebuiesc sa ... (vezi toată discuția)
Onorarii avocat bvlucretiu bvlucretiu Bună! Cum se stabileşte onorariul avocat de către avocatul care trebuie să te reprezinte într-un proces, există un tarif prestabilit în raport de ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat manearaul manearaul buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este in general cuantumul onorariului unui avocat pentru un proces de partaj (implicata in partaj aprox suma de ... (vezi toată discuția)